Category: IPKO

Sort: Date | Title | Views | | Comments Sort Descending
View:

IPKO 1 Minut 10 Cent

Added by 2 years ago

305 Views0 Comments

TV Commercial / Promotional Campaign for IPKO Telecommunications. Concept, Design & Production: KOPERATIVA  

IPKO – 10 Vjetori

Added by 2 years ago

328 Views0 Comments

IPKO - 10 Vjetori

TEB dhe IPKO reklama

Added by 2 years ago

359 Views0 Comments

Agency: Zero Pozitive Publicis TEB dhe IPKO lansojnë super-ofertë të përbashkët për konsumatorët Konsumatorët e bankës TEB dhe ata të kompanisë IPKO do të shpërblehen me minuta falas, sa herë që ata paguajnë me de...

SerieA sponsored by IPKO.

Added by 2 years ago

265 Views0 Comments

Series of animated TV Bumpers have been produced to promote Ipko's Sponsorship activities in the main Kosovar national TV channels. Koperativa developed the concept, designed and animated ID's for 3 major European lea...

IPKO, lidhja më e mirë!

Added by 2 years ago

217 Views0 Comments

IPKO, lidhja më e mirë!

Ipko – Loja Shperblyese BMW

Added by 2 years ago

379 Views0 Comments

Ipko - Loja Shperblyese BMW

Ipko – 1 Vjetori

Added by 2 years ago

215 Views0 Comments

Ipko - 1 Vjetori

IPKO – New Year 09

Added by 2 years ago

195 Views0 Comments

IPKO - New Year 09

Ipko dhe DigitAlb – Tv Kabllor Digjital

Added by 2 years ago

640 Views0 Comments

Ipko dhe DigitAlb - Tv Kabllor Digjital vesa luma  

Fito në secilën mbushje!

Added by 2 years ago

393 Views0 Comments

Djatë tërë muajit dhjetor, të gjithë klientët cilët bëjnë mbushje të telefonisë mobile 3€ e më shumë do të shpërblehen

Hej Viral Prishtine

Added by 2 years ago

211 Views0 Comments

Sej! vazhdon me ju shpërbly. Këto janë vetëm disa nga shumë momentet e bukura që HEJ dhuroi në Prishtinë.

100 vjet Pavarësi, 100 ditë pa kufi!

Added by 2 years ago

167 Views0 Comments

Mër 100 ditë me radhë, komunikimi mes shqiptarëve të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë do t'i thyejë kufijtë, duke përdorur çmimet

Bëhu hej! Pse po pret?

Added by 2 years ago

290 Views0 Comments

Tëhu pjesë e komunitetit më të madh të të rinjëve në Kosovë dhe komuniko me 500 MIN, 500 SMS, 500

Ngjarjet sportive në IPKO – SuperSport Kosova

Added by 2 years ago

427 Views0 Comments

KPKO shpalos te gjitha ngjarjet dhe eventet me te rendesishme te futbollit dhe sporteve tjera.

Si t’i shndërroni pikat në MIN, MB, SMS apo dhuratë?

Added by 2 years ago

286 Views0 Comments

Ndiqni video manualin për të mësuar në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë, se si t'i shndërroni pikat në minuta,

Superliga e Kosovës në IPKO

Added by 2 years ago

193 Views0 Comments

Superliga e Kosovës tani në SuperSport Kosova - Ekskluzivisht në IPKO.

IPKO Digjital – Sulltan

Added by 2 years ago

204 Views0 Comments

Të bën të dyshosh që është në televizion.

IPKO Digjital – Teletubbies

Added by 2 years ago

172 Views0 Comments

Të bën të dyshosh që është në televizion.

IPKO DTV – Football

Added by 2 years ago

182 Views0 Comments

Të bën të dyshosh që është në televizion.

IPKO Digjital – Braveheart

Added by 2 years ago

180 Views0 Comments

Të bën të dyshosh që është në televizion.

IPKO Digjital

Added by 2 years ago

161 Views0 Comments

Të bën të dyshosh që është në televizion.

Super Oferta Verore

Added by 2 years ago

262 Views0 Comments

Super Oferta Verore e televizionit digjital, 15% zbritje nga data 15 korrik - 1 gusht

Eja në IPKO dhe merr falas!

Added by 2 years ago

241 Views0 Comments

hë gjithë konsumatorët e rinj të cilët duan t'i bashkëngjiten telefonisë mobile IPKO mund të blejnë numër të ri 049

Roaming çmimet deri më 40% më lirë!

Added by 2 years ago

158 Views0 Comments

hjatë këtyre pushimeve do të mund të qëndroni në kontakt me të gjithë, pa menduar për shpenzimet! Fol shlirë me

animation

Added by 2 years ago

207 Views0 Comments

hej! Oferta vazhdon!

Added by 2 years ago

245 Views0 Comments

Bferta promovuese po vazhdon. Per vetem 3€ ju do te perfitoni nga 500min/sms/mms dhe mb cdo muaj per 3 muaj

IPKO dhe Birra Peja – Drejt n’loje

Added by 2 years ago

163 Views0 Comments

Grejt n'lojë,

IPKO – 10 Vjetori

Added by 2 years ago

162 Views0 Comments

Konfigurimi i qasjes në internet — sistemi operativ Windows Xp

Added by 2 years ago

182 Views0 Comments

Video udhëzues si ti bëni ndryshimet në kompjuter me sistemin operativ Windows 7 XP, qe të vazdhoni ta përdorni internetin

Konfigurimi i qasjes në internet — sistemi operativ Windows 7 ose Vista

Added by 2 years ago

187 Views0 Comments

Video udhëzues si ti bëni ndryshimet në kompjuter me sistemin operativ Windows 7 ose Vista, qe të vazdhoni ta përdorni

Konfigurimi i qasjes në internet – Wireless Router

Added by 2 years ago

445 Views0 Comments

Video udhëzues si ti bëni ndryshimet në kompjuter nëse lidheni në internet përmes wireless routerit, qe të vazdhoni ta përdorni

Konfigurim i qasjes në internet — sistemi operativ Mac

Added by 2 years ago

165 Views0 Comments

Video udhëzues si te bëni ndryshimet në kompjuter me sistemin operativ Mac, qe të vazdhoni ta përdorni internetin sikur zakonisht.

IPKO PIKA – Dhuratë për klientët besnik!

Added by 2 years ago

380 Views0 Comments

Mbledh pika dhe fito minuta, internet ne mobil e dhurata gjate gjithe kohes

Page 1 of 3123